I løpet av sommeren og høsten har Grains jevnlig invitert beboere i Frysjaparken til pizzakurs, til stor glede for pizzaglade naboer. Nedenfor finner du også våre tips for å heve pizzaen til nye høyder!
Hos Grains lager de ekte italiensk pizza i romersk stil, som betyr sprø og crispy bunn. Pizzakokken Mario, som startet som pizzakokk (eller «pizzaiolo») i Roma da han var tenåring, har lært sultne deltakere forskjellige pizzateknikker, deigtriks og tomatsaustips. Som seg hør og bør har det blitt laget en mengde forskjellige typer pizza gjennom kurset, så deltakerne har aldri forlatt kurset på tom mage!
På slutten av kurset har også deltakerne fått med seg et kit med pizzadeig, mozzarella og tomatsaus så de kan trene på nylært kunnskap hjemme.
Pizzakursene har blitt arrangert i samarbeid med Heime, og har vært en perfekt sosial plattform for å bygge et fellesskap og bli bedre kjent med dine naboer over et stykke pizza (eller to). Registrer deg i Heime-appen og følg med, så sees vi forhåpentligvis på neste arrangement!
PS: I Frysjaparken bruker vi Heime-appen til å vise oversikt over arrangementer og kurs, dele info, og for å gi beboere mulighet for å enkelt kommunisere med oss og hverandre. Bor du i Frysjaparken eller skal flytte inn kan du registrere deg her før du laster ned Heime-appen.
– Potetskiver – kokte eller rå
– Potetgullflak
– Ruccola – til å strø på toppen
– Pinjekjerner eller ristede gresskarfrø til pynt
– Honning eller strimlede dadler
– Karamellisert løk
– Artisjokker
– Et beger 3dl crème fraîche
– 3 hakkede hvitløksfedd
– En klype salt og tre runder med pepperkverna
– 2 spiseskjeer pizzakrydder
– 2 spiseskjeer hvitvinseddik for en frisk smak
Prøv deg frem – og lag din favorittsaus!